Mēs izmantojam sīkdatnes, lai padarīt jums ērtāku šīs lapas lietošanu. Ja turpināsiet darbu šajā lapā, nemainot sava interneta pārlūka iestatījumus, uzskatīsim, ka piekrītat sīkdatņu saņemšanai no šī vietnes. Sīkāka informācija par sīkdatņu izmantošanu šajā interneta vietnē: Privātums. Nospiediet pogu "Sapratu!" labajā pusē, lai noņemtu šo paziņojumu.
Sastāvdaļas: turku zirņu milti* (100%). *Produkti no sertificētas bioloģiskās lauksaimniecības.
100g produkta uzturvērtība: enerģētiskā vērtība 1417 kJ / 337 kcal; tauki: 5,9g, no tiem piesātin..
Baltā kvinoja ir lieliska alternatīva tradicionālajiem graudaugiem vai pastai. Lieliski iederās zupās, ar dārzeņiem, mērcēs, sacepumos un desertos.
Pagatavošana: noskalojiet kvinoju ..
Sastāvs: Turku zirņi *
*no sertificētas bioloģiskās lauksaimniecības
100g produkta uztirvērtība: enerģētiskā vērtība 1445 kJ/343 kcal, tauki 4,6g, no tiem piesātinātās taukskābes 0,6g..
Neapstrādāts, nepasterizēts, nefiltrēts, bez glutēna/ĢMO.
Iegūts no gardiem, augstākās kvalitātes bioloģiskajā lauksaimniecība audzētiem āboliem. Šo etiķi izstrādāja pazīstamie vesel..
BEZ PIEDEVĀM
Col Du Marine™ – nesatur nekādu piedevas, tikai tīrs I un III tipa kolagēns, 100% tīrs
100% IZŠĶĪDINĀMS DZĒRIENĀ
Col Du Marine™ – viegli izšķīst jūsu mīļākajā d..
Brūnās linsēklas satur daudz šķiedrvielu, tām piemīt viegla riekstu garša. Lieliski piemērotas dažādu ēdienu un desertu pagatavošanai, kā arī kā piedeva, piem. musli. Tā kā linsēklas ļoti uzbriest,..
Sarkanās lēcas ir īpaši viegli sagremojamas un ātri kļūst mīkstas un krēmīgas gatavojot. Tās plaši tiek izmantotas biezeņu un zupu receptēs, kā arī daudzos Austrumu ēdienos, piem. Dahl.
..
Sarkanās lēcas ir īpaši viegli sagremojamas un ātri kļūst mīkstas un krēmīgas gatavojot. Tās plaši tiek izmantotas biezeņu un zupu receptēs, kā arī daudzos Austrumu ēdienos, piem. Dahl.
..
Trīs šķirņu kvinoju maisījums.
Magnija, dzelzs un cinka avots.
Šis izskatīgais sarkanās, melnās un baltās kvinojas maisījums ir ideāls pamats radošiem salātiem un piedevām.
&nbs..
Vārīti turku zirņi ir populārs austrumniecisks ēdiens kā piedeva, biezeņos un biezeņzupās, kā arī salātos. Pārstrādāti miltos, tie ir falafela pamats. Sausā klimata dēļ turku zirņiem vislabākie aug..
Lieto zupu, putru, sautējumu kā arī veģetāro burgeru pagatavošanā. Griķus ir viegli samalt, piemēram, pankūku mīklai, tos var lietot kā piedevas vai grauzdēt.
Sastāvs: 100% griķi*. *..
Dabīga alvejas sula (Aloe Ferox Mill), kas aug savvaļā Āfrikā, šim augam piemērotos apstākļos bez mēslošanas līdzekļiem, pesticīdiem vai herbicīdiem. Sula tiek pagatavota tikai no zemākām, nobriedu..