Mēs izmantojam sīkdatnes, lai padarīt jums ērtāku šīs lapas lietošanu. Ja turpināsiet darbu šajā lapā, nemainot sava interneta pārlūka iestatījumus, uzskatīsim, ka piekrītat sīkdatņu saņemšanai no šī vietnes. Sīkāka informācija par sīkdatņu izmantošanu šajā interneta vietnē: Privātums. Nospiediet pogu "Sapratu!" labajā pusē, lai noņemtu šo paziņojumu.
Recepte: kukurūzas mannas (polenta) biezputra ar fetas sieru un spinātiem
Publicēts 15.04.2019 |
Lasīts 1153 reizes |
Polenta ir kukurūzas putra, ko gatavo no kukurūzas miltu mannas. Polenta nesatur glutēnu un tajā ir arī salīdzinoši daudz dzelzs, cinks, fosfors un magnēzijs, kā arī ogļhidrāti, kas palīdz samazināt glikozes līmeni. Tā lieliski garšo kopā ar zaļumiem un sieru. Lūk, recepte ļoti vienkārši pagatavojamai biezputrai, kas labi garšos kā brokastīs, tā pusdienās.