Pirkumu grozs
0 preces, 0,00 €
Zīmoli
Produktu grupas

Bauckhof BIO bezglutēna augļu un ogu kūkas maisījums, 2x200g

Bauckhof BIO bezglutēna augļu un ogu kūkas maisījums, 2x200g
Cena:  3,80 €
Daudzums:  

No šī burvju maisījuma jūs variet viegli cept saldas kūkas ar ogām vai augļiem.

Bauck Hof komanda piedāvā receptes visiem dzīves gadījumiem – ar olām un pienu vai bez tām. Un pat citronu, marmora vai smilšu kūka, izmantojot vienu un to pašu maisījumu. Jauks bonuss, kas iepriecina – maisījums ir bez glutēna! Nesatur lipekli (glutēnu). Piemērots vegāniem.

Sastāvdaļas: nerafinēts niedru cukurs*, rīsu milti*, kukurūzas ciete*, tapiokas ciete*, cepamais pulveris (irdinātājs: nātrija hidrogēnkarbonāts, skābuma regulētājs: monokālija tartrāts, kukurūzas ciete*), vaniļa*, jūras sāls. * bioloģiskā lauksaimniecība. Lauksaimniecība ES / ārpus ES (skat. uz iepak.).

100 g maisījuma vidējā uzturvērtība: 1584 kJ / 373 kcal, tauki 0,3 g, tostarp piesātinātie 0,1 g, ogļhidrāti 90 g, tostarp cukuri 47 g, šķiedrvielas 0,9 g, olbaltumvielas 2,1 g, sāls 0,77 g.

Pagatavošana.

  • Maisījums 1 cepampannai vai 2 atveramām cepamformām.

Sagatavošana: 5-10 minūtes.

Cepšanas ilgums: apm. 25-45 minūtes.

Pagatavošana ar sviestu un olām. Atveramai cepamformai: 1 maisījuma iepakojums (200 g), 2 olas, 90 g mīksta sviesta, augļi vai ogas.

Cepampannai: 2 maisījuma iepakojumi (400 g), 4 olas, 175 g mīksta sviesta, augļi vai ogas.

1. Sauso maisījumu, olas un sviestu samaisīt bļodā, līdz iegūst krēmīgu mīklu.

2. Ietaukot atveramu cepamformu (Ø26cm) vai cepampannu un tajā vienmērīgi izlīdzināt mīklu.

3. Pa virsu likt augļus vai ogas (nepieciešamo daudzumu skat. zemāk.).

4. Cept iepriekš uzkarsētas cepeškrāsns vidējā līmenī ar augšējo un apakšējo karstuma padevi apm. 25-30 minūtes 175°C temperatūrā. Ja izmantoti saldēti augļi, cept 5-10 minūtes ilgāk.

Vegāniskās kūkas pagatavošana.

Atveramai cepamformai: 1 maisījuma iepakojums (200 g), 125 g ābolu biezeņa, 75 g maltu riekstu (lazdu rieksti vai mandeles), 50 ml neitrālas eļļas (piemēram, saulespuķu), augļi vai ogas.

Cepampannai: 2 maisījuma iepakojumi (400 g) un divreiz vairāk iepriekš minēto sastāvdaļu.

1. Sauso maisījumu, ābolu biezeni, riekstus un eļļu samaisīt bļodā, līdz iegūst krēmīgu mīklu.

2. Ietaukot atveramu cepamformu (Ø26cm) vai cepampannu un tajā vienmērīgi izlīdzināt mīklu.

3. Pa virsu likt augļus vai ogas (nepieciešamo daudzumu skat. zemāk.).

4. Cept iepriekš uzkarsētas cepeškrāsns vidējā līmenī ar augšējo un apakšējo karstuma padevi apm. 45 minūtes 175°C temperatūrā.

Norāde: kūka būs sulīga un garšīga, tomēr mīkla cepot nepacelsies.

Augļu vai ogu daudzums / Svaigi augļi vai ogas (āboli, plūmes, rabarberi) apm. 500 g / apm.1 kg

Notecināti konservētie augļi un ogas (ķirši, aprikozes, ananasi, persiki) 175 – 200 g / 350 – 450 g

Saldēti augļi un ogas (meža ogas, mellenes, avenes, jāņogas) apm. 200 g apm. 400 g

Tortes pamatne (pagatavojama tikai ar olām). Abus maisījuma iepakojumus (400 g) samaisīt ar 4 olām un 175 g mīksta sviesta, līdz iegūst krēmīgu mīklu. Ietaukot atveramu cepamformu (Ø26cm) un tajā vienmērīgi izlīdzināt mīklu. Cept iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī apm. 25-30 minūtes 175°C temperatūrā. Ļaut atdzist, ar asu nazi pārgriezt horizontāli divās vai trijās daļās un pildīt atbilstoši izvēlētajai receptei.

Smilšu mīklas kūka, marmorkūka vai citronkūka (pagatavojamas tikai ar olām). Abus maisījuma iepakojumus (400 g) samaisīt ar 4 olām un 175 g mīksta sviesta, līdz iegūst krēmīgu mīklu. Ietaukot taisnstūrveida kēksa formu un tajā vienmērīgi izlīdzināt mīklu. Cept iepriekš uzkarsētas cepeškrāsns vidējā nodalījumā, 175°C temperatūrā apm. 60 minūtes.

Citronkūkai:norīvēt citronam miziņu, izspiest no citrona sulu, miziņu un sulu pievienot mīklai.

Marmorkūkai: cepamformā sākumā iepildīt ½ mīklas. 1 ēdamk. kakao izšķīdināt 3 ēdamk. ūdens, pievienot pusei atlikušās mīklas un pildīt cepamformā. Pa virsu likt atlikušo daļu mīklas.

 

Rakstīt atsauksmi

Jūsu vārds:


Jūsu atsauksmes: Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu izmantojiet neformatētu tekstu.

Vērtējums: Slikts           Labs

Ievadiet kodu, kas redzams uz attēla:



      Salidzini.lv logotips   Gudriem.lv   Visa-mastercard   VerifiedByVisa   Mastercard-Securecard
Lavandas.lv © 2019    Jebkuru materiālu pārpublicēšana bez Lavandas.lv atļaujas stingri aizliegta.

uz augšu