Mandeļu milti, daļēji attaukoti ar aukstspiedes metodi. Salīdzinot ar parastajiem līdzīgiem kviešu miltiem daļēji attaukotajiem miltiem ir vairākas priekšrocības: tie ir smalkāk samalti, cepot neizdala lielu daudzumu eļļas, t.i. tā “ uzvedas” gandrīz kā parastie kviešu milti. Par 80% samazināts tauku daudzums. Mandeļu milti ir laba alternatīva tiem, kuri kaut kadu iemeslu dēļ nevar ēst kviešu miltus, vai vienkārši nevēlas to darīt.
Masa: 400 g
Sastāvs: mandeļu rieksti – smalki samalti un daļēji attaukoti ar aukstspiedes metodi.
Uzturvērtība 100 g produkta: Enerģētiskā vērtība: 366 kcal/ 1530 kJ Tauki: 10 g t.s. piesātinātās taukskābes: 1 g Ogļhidrāti: 11 g t.s. cukuri: 8 g Šķiedrvielas: 13 g Olbaltumvielas: 51 g Sāls: 0 g
Ražotājs Funksjonell Mat (Norvēģija).