Wakame jūraszāles ir bagātas ar kalciju, jodu, olbaltumvielām un šķiedrvielām. Ideāli piemērota svaigu salātu pagatavošanai. Var izmantot zupās, rīsos, kā piedevu dārzeņiem.
Sastāvdaļas: Wakame jūraszāles*.
*no sertificētas bioloģiskās lauksaimniecības.
100 g produkta uzturvērtība:
enerģētiskā vērtība: 811kJ / 195 kcal;
tauki: 1,3g, no kuriem piesātinātās taukskābes: 0,4g;
ogļhidrāti: 17,2g, no kuriem cukuri: <0,5g;
šķiedrvielas: 32,2g; olbaltumvielas: 12,6g;
sāls: 8,85 microg/g;
bioloģiskais jods*: 6,85 microg/g.
Pagatavošana: noskalo, sagriež un iemērc ūdenī uz 15 min., tad nosusina un pievieno salātiem. Vārot vai tvaicējot, gatavo kopā ar dārzeņiem 20 min.
Uzglabāšana: uzglabāt slēgtā traukā.
Ražots un audzēts Spānijā.