Sastāvdaļas: organiskie dzeltenie zirņi 100%.
Apraksts: Organiskos dzeltenos zirņus galvenokārt izmanto tradicionālajos ēdienos, piemēram, zirņu zupā vai Ziemassvētku zirnīšos ar kāpostiem un sēnēm. Iesakām arī zupām, sautējumiem, kā pildījumu pelmeņiem, smērējamiem maizei, pastētēm.
Pagatavošana: iepriekš izmērcētus un noskalotus zirņus dažas stundas, vāra līdz mīkstam svaigā, nesālītā ūdenī apmēram 45 minūtes. Sāliet zirņus tikai vārīšanas beigās.
Uzturvērtība 100 g: Enerģētiskā vērtība 1090 kJ/259 kcal Tauki 1,4 g no tiem piesātinātās taukskābes 0,2 g Ogļhidrāti 30g ieskaitot cukurus 0,8 g Šķiedra 15g Olbaltumvielas 24g Sāls 0,08 g
Uzglabāt sausā, vēsā vietā.
Izcelsmes valsts: ES lauksaimniecība
Ražots: Polija