Kontrolēti, bez glutēna < 20 glutēna daļu uz miljonu
Sastāvdaļas: auzu pārslas 45%*, cukurniedru cukurs*, rīsu milti*, kukurūzas milti*, Burbona vaniļa*, jūras sāls
* bioloģiski kontrolēta audzēšana
100 g produkta satur: 1601kJ / 378kcal, 7,4 g olbaltumvielu, 78,4 g ogļhidrāti, 3,0 g tauki.
Šis produkts nesatur alergēnu daļiņas.
Izgatavošanai ar olu.
Nepieciešams: 12 cepumiem vai 40 cepumiņiem – 1 iepakojums maisījuma (200g), 1 ola un 80 g mīksta sviesta. 24 cepumiem vai 40 cepumiņiem – 2 iepakojumi maisījuma (400g), 2 olas un 160 g mīksta sviesta.
Ieteikums: sviesta vietā variet izmantot margarīnu.
Izgatavošanai bez olas.
Nepieciešams: 12 cepumiem vai 40 cepumiņiem – 1 iepakojums maisījuma (200g), 50 g sojas jogurta un 80 g mīksta margarīna. 24 cepumiem vai 40 cepumiņiem – 2 iepakojumi maisījuma (400g), 100 g sojas jogurta un 160 g mīksta margarīna.
Ieteikums: sojas jogurta vietā jūs varat lietot arī govs piena jogurtu, margarīna vietā variet izmantot sviestu.
Dateļu auzu cepumi
Katliņā izkausē 100 g sviesta un pievieno 75 ml ūdens. Ar koka karoti samaisa abu paciņu saturu (400g), 50 g sasmalcinātu dateļu un vienu šķipsniņu kanēļa. Mīklas masu izklājiet ietaukotā cepamā pannā (26cm) un piespiediet. Ar samitrinātu ēdamkaroti nogludina. Cep uzkarsētā cepeškrāsnī 200°C apmēram 25 minūtes. Ļauj atdzist un ar asu nazi sagriež gabaliņos.