Mēs izmantojam sīkdatnes, lai padarīt jums ērtāku šīs lapas lietošanu. Ja turpināsiet darbu šajā lapā, nemainot sava interneta pārlūka iestatījumus, uzskatīsim, ka piekrītat sīkdatņu saņemšanai no šī vietnes. Sīkāka informācija par sīkdatņu izmantošanu šajā interneta vietnē: Privātums. Nospiediet pogu "Sapratu!" labajā pusē, lai noņemtu šo paziņojumu.
Piemērotas brokastu pārslu un putru pagatavošanai u.c. ēdienu pagatavošanai. Piemērotas vegāniem.
Kvinoja ir viens no pazīstamākajiem superfoods augstā proteīna, dzelzs un sķiedrvielu satura dē..
Biodinamiski, bioloģiski audzētu griķu pārslas bez lipekļa (glutēna).
Riekstainā garša padara griķu pārslas plaši pielietojamas – piemēram, brokastu pārslu maisījumu, putru, plācenīšu un maizes..
Bioloģiskas pilngraudu rīsu un kukurūzas brokastu pārslas ar šokolādi.
Nesatur glutēnu, kviešus, riekstus un hidrogenētus taukus. Satur soju. Ceptuvē tiek izmantoti rieksti.
Sast..
Produkts ar siera un riekstu garšu. Piemērots vegāniem. Iegūts no neaktīva rauga. Nesatur mākslīgas krāsvielas, aromātvielas, konservantus un ĢMO. Nesatur glutēnu.
Sastāvs: žāvēts neaktīvs biol..
Prosa ir vērtīgs, uzturvielām, proteīniem un šķiedrvielām bagāts graudaugs. Prosa tiek uzskatīta par vienu no cilvēka organismam vieglāk pārstrādājamajiem un vismazāk alerģiskajiem graudaugiem. Pat..
Ar bezglutēna auzu pārslām.
Kā baudīt: ar svaigiem augļiem, pienu, jogurtu vai biezpienu, kā arī piedeva krēmu un saldējumu desertiem.
Sastāvs: *bezg..
Bez glutēna. Bez pievienota cukura**. Piemērota vegāniem.
Auzu putra ar zemenēm, datelēm, āboliem un lazdu riekstiem, kā arī čia un brūnajām linsēklām. Paredzēta baudīšanai siltā vei..
Bez glutēna.
Bez pievienota cukura**.
Piemērota vegāniem.
Auzu putra ar āboliem, rozīnēm, vīģēm un kraukšķīgām mandelēm. Paredzēta baudīšanai siltā veidā.
..
Lieto zupu, putru, sautējumu kā arī veģetāro burgeru pagatavošanā.
Pagatavošana: vāra ūdenī attiecībā 1,5-2 : 1 (ūdens 1,5-2 : griķi 1), vārīt 5 min., tad uz lēnas uguns, zemā temperatūrā vēl 2..
Līdzīgi kā rīsus, prosu var izmantot gan saldajos, gan pikantajos ēdienos, zupās, salātos vai veģetārajos burgeros.
Pagatavošana: pirms lietošanas noskalot karstā ūdenī, vārīt ..