Kā diedzēt? 1. Izmērcējiet sēklas ūdenī apmēram 10 stundas un izlasiet bojātās. 2. Rūpīgi noskalojiet izmērcētās sēklas tekošā ūdenī un ievietojiet tās diedzēšanas traukā, kā norādīts attēlā uz iepakojuma. Pārliecinieties, ka sēklas ir izklātas vienmērīgi, ja izmantojat diedzējamo trauku ar vairākiem līmeņiem. 3. Aplejiet sēklas 2-3 reizes dienā, līdz tās ir pilnībā izdīgušas. 4. Izdīgst 10-12 dienās un neveido sev apkārt želeju.
Izdiedzētās sēklas var uzglabāt ledusskapī, kur tās turpinās augt vēl dažas dienas. Pirms lietošanas pārtikā diedzējumus noskalot ūdenī, tāpat kā salātus.
Izmantojot GEO Sprouter, ņemiet 4 paciņas uz 1 diedzēšanas trauka līmeni, savukārt Terradisiena – 2 paciņas uz 1 diedzēšanas trauka līmeni. Izmantojot GEO Jar, diedzējiet 8 paciņu saturu.
Sastāvdaļas: bio sarkanās adzuki pupiņas diedzēšanai. Pārbaudītas sēklas, drošas lietošanai. Lauksaimniecība ES / ārpus ES (skat. uz iepak.).
Var saturēt lipekli (glutēnu) saturošu graudaugu, sojas, sinepju daļiņas.