Mēs izmantojam sīkdatnes, lai padarīt jums ērtāku šīs lapas lietošanu. Ja turpināsiet darbu šajā lapā, nemainot sava interneta pārlūka iestatījumus, uzskatīsim, ka piekrītat sīkdatņu saņemšanai no šī vietnes. Sīkāka informācija par sīkdatņu izmantošanu šajā interneta vietnē: Privātums. Nospiediet pogu "Sapratu!" labajā pusē, lai noņemtu šo paziņojumu.
Satur vidēja garuma ķēdes triglicerīdus, kas iegūti no bio kokosriekstu eļļas. Eļļai ir augsts tauku saturs un tajā pašā laikā zems ogļhidrātu saturs, tāpēc tā bieži sastopama ketogēnas un paleo di..
Auksta spieduma, nerafinēta eļļa. Trekna augu eļļa, kura tiek pagatavota no kokosriekstu baltā, izžāvētā mīkstuma ar karstās presēšanas metodi. Istabas temperatūrā (15-20º C) ir cieta, balta masa. ..
Eļļa tiek spiesta no kokosriekstu skaidiņu un kaltētu maltu burkānu maisījuma. Kaltēto burkānu īpatsvars maisījumā nepārsniedz 25% masu attiecībās. Eļļu var izmantot pārtikā un skaistumkopšanā.
..
Auksti spiesta, filtrēta augu eļļa satur maksimāli daudz taukos šķīstošu, bioloģiski aktīvu vielu. Tāpēc tās lietošanas laiks, atbilstoši ES normatīviem, ir noteikts ne ilgāks kā 6 mēneši. Savukārt..
Sastāvs: Šokolāde ir bagāta ar antioksidantiem - flavonoliem, kā arī tā satur alkaloīdus - teobromīnu, feniletilamīnu un kofeīnu, kas saistīti ar serotonīna (laimes hormona) līmeni smadzenēs. Šokol..
Intensīvi aromātiska, šī kokosriekstu eļļa ienes šķipsniņu eksotikas Jūsu virtuvē. Ideāla cepšanai un fritēšanai. Iegūta sasmalcinot svaigus bio kokosriekstus, izžāvējot un tad no tiem izspiežot tī..
Virgin kokosriekstu eļļa ar vieglu kokosriekstu aromātu un maigu garšu.
Lietošana uzturā: Tā ir izturīga pret augstu temperatūru, tādēļ ideāli piemērota cepšanai un sautēšanai, kā arī dažādu ci..
Kokosriekstu eļļa (Cocos uncifera) ar neitrālu garšu un smaržu.
Lietošana uzturā: Lietojiet to visadažādāko ēdienu pagatavošanā. Tā ir izturīga pret augstu temperatūru, tādēļ eļļa ir ideāla cep..