Kombu jūraszāles ir īpaši bagātas ar algīnskābi un glutamīnskābi, kas palīdz gatavojot ātrāk padarīt mīkstus pākšaugus. Kombu jūraszāles novērš pārmērīgu apetīti jo ir bagātas ar minerālvielām, īpaši ar kalciju un magniju.
Sastāvdaļas: Kombu jūraszāles*.
* no sertificētas bioloģiskās lauksaimniecības.
100g produkta uzturvērtība:
enerģētiskā vērtība 1017 kJ / 243 kcal;
tauki: 0,1g, no kuriem piesātinātās taukskābes: <0,1g;
ogļhidrāti: 35,9g, no kuriem cukuri: <0,5g;
šķiedrvielas: 30,5g;
olbaltumvielas: 9,3g;
sāls: 2,37g
Pagatavošana: iemērc ūdenī uz 20 minūtēm, jūraszāles palielina savu apjomu 10 reizes. Pievienot ēdieniem 15 minūtes pirms pagatavošanas beigām. Labi kombinēt ar dažādiem dārzeņiem.
Uzglabāšana: uzglabāt istabas temperatūrā.
Ražots un audzēts: Spānijā