Mēs izmantojam sīkdatnes, lai padarīt jums ērtāku šīs lapas lietošanu. Ja turpināsiet darbu šajā lapā, nemainot sava interneta pārlūka iestatījumus, uzskatīsim, ka piekrītat sīkdatņu saņemšanai no šī vietnes. Sīkāka informācija par sīkdatņu izmantošanu šajā interneta vietnē: Privātums. Nospiediet pogu "Sapratu!" labajā pusē, lai noņemtu šo paziņojumu.
Kombu jūraszāles ir īpaši bagātas ar algīnskābi un glutamīnskābi, kas palīdz gatavojot ātrāk padarīt mīkstus pākšaugus. Kombu jūraszāles novērš pārmērīgu apetīti jo ir bagātas ar minerālvielām, īpa..
Wakame jūraszāles ir bagātas ar kalciju, jodu, olbaltumvielām un šķiedrvielām. Ideāli piemērota svaigu salātu pagatavošanai. Var izmantot zupās, rīsos, kā piedevu dārzeņiem.
Sast..
NORI pārslas ir piemērotas, lai pārkaisītu picas, makaronu izstrādājumus, rīsus, dārzeņus, salātus, maizi, bulciņas, pankūkas, var pievienot mērcēm un zupām. Ne tikai garšai, bet arī uztura bagātin..