Karamelizētas mandeles ar riekstu krēmu un tumšo šokolādi. 100% dabīgi. Piemēroti vegāniem. Nesatur glutēnu.
Chocolates Sole fabrikas 75 gadu jubilejas meistardarbs – karamelizēta karamele lazdu riekstu krēmā ar tumšo šokolādi. Tā ir labākā šokolāde, kas pagatavota no vislabākā kakao, apkopojot pieredzi un kaislību šokolādes pagatavošanā kopš Chocolates Sole dibināšanas 1946. gadā Barselonā.
Sastāvs: šokolāde* (63%) (nerafinēts cukurniedru cukurs*, kakao masa*, kakao sviests*, lazdu riekstu pasta*, kakao pulveris*, emuglators – saulespuķu lecitīns*, vaniļa*), mandeles* (25%), cukurs*, kakao sviests*, kakao pulveris*. Var saturēt piena, sojas un makadāmijas riekstu daļiņas.
*bioloģiskā lauksaimniecība ārpus ES. Kontroli veica: skat. uz iepakojuma.
Kakao saturs vismaz 47% (glazūrai).
100g produkta satur: enerģ. vērtība 2388 kJ/574 kcal, tauki 38.8g (no tiem piesāt. tauksk. 14.4g), ogļhidrāti 41.7g (no tiem cukuri 34.9g), šķiedrvielas 9.8g, olbaltumvielas 9.7g, sāls 0,84g.
Glabāt vēsā, sausā vietā.
Partijas numurs, ieteicams līdz: skatīt uz iepakojuma.
Ražotājs: Chocolates Sole S.A., Spānija.