0 preces, 0,00 €
Mārdadžu sēklas satur virkni veselībai noderīgu vielu un tās lieto olbaltumvielu - vitamīnu kokteiļos, tējā, ēdienu pagatavošanā : salātiem, zupām, kotletēm un biezputrām, tādejādi paaugstinot pārtikas uzturvērtību vai vienkārši rūpējoties par savu veselību.
Sastāvs: mārdadžu sēklas - 100%
Sastāvā ir: silimarīns (spēcīgs dabisks antioksidants un flagolignans), fosfolipīdi, makro un mikroelementi, vitamīni.
Nesatur mākslīgos aromatizētājus, krāsvielas, konservantus. Sēklas ir ievāktas ekoloģiski tīros reģionos.
Uzturvērtība: 252 kcal / 1055 kJ.
100g satur:
olbaltumvielas - 20,6g;
ogļhidrāti - 25,2g;
tauki - 28g.
Izcelsmes valsts: Krievija.