Jūraszāles Nori sasmalcinātas pārslās. Tām ir spēcīgs aromāts un tās var ēst neapstrādātas vai viegli grauzdētas. Nori jūraszālēm ir augsts olbaltumvielu, A vitamīna un B12 vitamīna saturs.
Sastāvdaļas: Nori jūraszāles*.
*no sertificētas bioloģiskās lauksaimniecības.
100 g produkta uzturvērtība:
enerģētiskā vērtība: 965kJ / 233 kcal;
tauki: 2,7g, no kuriem piesātinātās taukskābes: 1,4g;
ogļhidrāti: 4,8g, no kuriem cukuri: <0,5g;
šķiedrvielas: 40g;
olbaltumvielas: 27,3g;
sāls 1,85 g.
Pagatavošana: noskalo ūdenī. Mērcē ūdenī 20 minūtes, lieto svaigus salātos. Cepot, bez mērcēšanas, 2 minūtes grauzdē cepeškrāsnī vai karstā eļļa, pēc tam pievieno izvēlētajam ēdienam. Vārot un sautējot, bez mērcēšanas, vāra 15 minūtes kopā ar rīsiem, kuskusu utml.
Uzglabāšana: uzglabāt istabas temperatūrā.
Ražots un audzēts: Spānijā.