Sukrin Bake - Saldinātajs
Sukrin Bake der jebkurai receptei, izmantojot cukuru 1 : 1, nevar kļūdīties, lietojot šo saldinātāju, lai pagatavotu iecienītākos desertus vai maltītes.
Tas cepas, brūni un karamelizējas kā parasts cukurs. Sukrin Bake ir ideāls cukura aizstājējs, ko sākt lietot ikdienas ēdiena gatavošanā un cepšanā, vai pat vienkārši saldināt tādas lietas kā jogurts, kafija vai tēja.
Nesatur mākslīgas krāsvielas, piedevas vai konservantus. Sukrin Bake ir dabiska alternatīva parastajam cukuram bez atvēsinoša efekta. Pamatojoties uz allulozes un eritritola maisījumu, kas dabiski rodas augļos un ir atzīts par tīru, kraukšķīgu, saldu garšu.
Tiem, kas ievēro diētu ar zemu ogļhidrātu saturu, piemēram, Keto, alluloze ļauj saldināt ēdienus un dzērienus, neraizējoties par papildu kaloriju vai ogļhidrātu pievienošanu. Ir arī konstatēts, ka alluloze ierobežo vēlmi pēc vairāk saldumiem, padarot to par ideālu cukura alternatīvu cilvēkiem, kuri ievēro diētu, vai tiem, kas vēlas samazināt cukura patēriņu.
Masa: 454 g
Sastāvs: alluloze, eritritols, inulīns, steviola glikozīdi.
Uzturvērtība 100g produkta: Enerģētiskā vērtība: 54 kcal/ 227 kJ Tauki: 0.0 g t.s. piesātinātās taukskābes: 0 g Ogļhidrāti: 83.22 g no tiem cukuri: 43.4 g (alluloze: 42.0 g) no tiem polioli: 39.8 g Šķiedrvielas: 15.8 g Olbaltumvielas: 0.0 g Sāls: 0 g
Ražotājs Funksjonell Mat (Norvēģija).