Kvinoja ir lieliska alternatīva tradicionālajiem graudaugiem vai pastai. Lieliski iederās zupās, ar dārzeņiem, mērcēs, sacepumos un desertos.
	 
	Pagatavošana: noskalojiet kvinoju ar karstu ūdeni. Liekiet vārīties attiecībā (1 kvinoja : 2 ūdens). Vāriet ~25 min., pievienojiet sāli un garšvielas gatavai kvinojai.
	 
	Sastāvdaļas: baltā kvinoja*, sarkanā kvinoja*, melnā kvinoja*.
	*no sertificētas bioloģiskās lauksaimniecības.
	 
	100g produkta uzturvērtība:
	enerģētiskā vērtība 1489kJ / 353 kcal;
	tauki: 6,1g; no tiem piesātinātās taukskābes: 0,7 g;
	ogļhidrāti: 57 g; no kuriem cukuri: 1,3 g;
	proteīns: 14 g; sāls: 0g.
	 
	Valsts: Peru