Baltā kvinoja ir lieliska alternatīva tradicionālajiem graudaugiem vai pastai. Lieliski iederās zupās, ar dārzeņiem, mērcēs, sacepumos un desertos.
	 
	Pagatavošana: noskalojiet kvinoju ar karstu ūdeni. Liekiet vārīties attiecībā (1 kvinoja : 2 ūdens). Vāriet ~25 min., pievienojiet sāli un garšvielas gatavai kvinojai.
	 
	Sastāvdaļas: baltā kvinoja 100%*.
	*no sertificētas bioloģiskās lauksaimniecības.
	 
	100g produkta uzturvērtība:
	enerģētiskā vērtība 1532kJ / 363 kcal;
	tauki: 5,9g; no tiem piesātinātās taukskābes: 0,5 g;
	ogļhidrāti: 62 g; no kuriem cukuri: 1,6 g;
	proteīns: 12 g; sāls: 0g.
	 
	Var saturēt glutēnu, zemesriekstu un citu riekstu daļiņas, sezama sēklas un soju.
	 
	Valsts: Bolīvija