Mēs izmantojam sīkdatnes, lai padarīt jums ērtāku šīs lapas lietošanu. Ja turpināsiet darbu šajā lapā, nemainot sava interneta pārlūka iestatījumus, uzskatīsim, ka piekrītat sīkdatņu saņemšanai no šī vietnes. Sīkāka informācija par sīkdatņu izmantošanu šajā interneta vietnē: Privātums. Nospiediet pogu "Sapratu!" labajā pusē, lai noņemtu šo paziņojumu.
1 + 7 = 8. Tas nozīmē, ka Höllinger lavandas sīrupu jālieto atšķaidītu ar ūdeni proporcijā 1:7, lai iegūtu garšīgu atsvaidzinošo augļu dzērienu. Tā ir lieliska izvēle lielām ģimenēm vai jautrai dra..
1 + 6 = 7. Tas nozīmē, ka Höllinger sīrupu jālieto atšķaidītu ar ūdeni proporcijā 1:6, lai iegūtu garšīgu atsvaidzinošo augļu dzērienu. Tā ir lieliska izvēle lielām ģimenēm vai jautrai draugu ballī..
Granātāboli labi pazīstami to antioksidantisko īpašību dēļ.
Melasi var pievienot salātu mērcēm, lietot gaļas, vistas gaļas, zobenzivs un tunča marinādēm. Var lietot desertos, un atšķaidīt dzēri..
100% koncentrēts agaves sīrups, tam piemīt patīkami salda un maiga garša. Lieliski der konditorijā, pudiņu, krēmu, desertu pagatavošanā. Pateicoties agaves sīrupa spēcīgajai, saldajai garšai, kā cu..
Kļavu sīrups ir pagatavots no kļavu sulas cukura, tā krāsa un garša mēdz atsķirties atkarībā no ražas novākšanas laika. A klases kļavu sīrupam piemīt tam raksturīgā gaišā krāsa un maigais aromāts. ..
Kļavu sīrups ir pagatavots no kļavu sulas cukura, tā krāsa un garša mēdz atsķirties atkarībā no ražas novākšanas laika. C klases kļavu sīrupam piemīt tam raksturīgā tumšā krāsa un intensīvais aromā..